پرش به محتوا
بام
قیمت نامعمول، با منبع تطبیق دهید ۱۹ روز در بازاردر ۱ منبع

مغازه ۶۹ متری

تهران، قائم مقام
۱۹ میلیاردتومانمتری ۲۷۵ میلیون
۶۹ مترسال ساخت ثبت نشده

مشخصات آن‌چه در منابع ثبت شده؛ خالی‌ها را پنهان نمی‌کنیم

متراژ۶۹ متر
اتاق خوابثبت نشده
طبقه۱
سال ساختثبت نشده
پارکینگثبت نشده
آسانسورثبت نشده
انباریثبت نشده
بالکنثبت نشده
جهت ساختمانثبت نشده
سندثبت نشده
آگهی‌دهندهمشاور املاک · مسکن بزرگ دیاموند
انتشار آگهی۲۵ مهر ۱۴۰۵
اولین مشاهده در بام۱۳ آبان ۱۴۰۵

قیمت در مقایسه با محله

قیمت این آگهی با بازار محله نمی‌خواند (کمتر از یک‌چهارم یا بیش از چهار برابر میانه)؛ احتمالاً در منبع اشتباه ثبت شده و در نوار قیمت و میانه‌ها حساب نمی‌شود.

این آگهی۲۷۵میلیون / متر
میانه‌ی محلهثبت نشده
میانه‌ی مشابه‌هاثبت نشده

«مشابه‌ها»: ۰ آگهی فعال با همین تعداد خواب و متراژ ±۱۵٪ در قائم مقام.

ارزش‌یاب بام برآورد مستقل از قیمت آگهی

اطمینان متوسط · ۳۵۲۹ ملک در کل شهر · به‌روزرسانی روزانه

برآورد از قیمت‌های پیشنهادی آگهی‌های مشابه محله ساخته می‌شود و قیمت معامله نیست. در محله‌هایی با آگهی کم، بازه پهن‌تر و اطمینان کمتر است.

امتیاز معامله

قیمت نامعمول، با منبع تطبیق دهید. قیمت ثبت‌شده با بازار محله نمی‌خواند، پس امتیازی برایش حساب نمی‌کنیم. پیش از هر تصمیمی قیمت را در منبع ببینید.

امتیاز چیزی درباره‌ی کیفیت ساخت یا وضعیت حقوقی نمی‌گوید؛ فقط می‌گوید این قیمت نسبت به بازار محله چقدر جذاب است. پیش از خرید حتماً ملک را ببینید و سند را بررسی کنید.

سابقه‌ی قیمت همین واحد در همه‌ی منابع

۱۹ میلیارد تومان
قیمت این واحدکاهش قیمت

فعلاً فقط یک قیمت از این واحد ثبت شده؛ تغییرات بعدی همین‌جا دیده می‌شوند.

اگر اجاره بود معادل اجاره‌ای همین واحد در محله

رهن کامل۶٫۹ میلیارد
اجاره‌ی بدون ودیعه۲۰۷ میلیون / ماه
بازده اجاره‌ی سالانه۱۳٫۱٪
بر پایه‌ی میانه‌ی معادل رهن کامل متری تهران (۳۴۳۸ آگهی) و نرخ تبدیل ۳٪ در ماه. ماشین‌حساب رهن و اجاره

اطراف ملک

منبع موقعیتی روی نقشه منتشر نکرده است.
  • منبع موقعیتی منتشر نکرده؛ فاصله تا مترو حساب نمی‌شود.
  • فاصله‌ها مستقیم و تقریبی‌اند. مدرسه، پارک و مرکز خرید پس از افزودن داده‌ی نقاط شهری نشان داده می‌شوند.

آگهی اصلی برای تماس به آگهی اصلی می‌روید؛ بام شماره‌ای ذخیره نمی‌کند

آگهی اصلی
مشاور املاک مسکن بزرگ دیاموند · به‌روزشده امروز · ۱ عکس

توضیحات آگهی‌دهنده متن اصلی آگهی، بدون ویرایش

69 متر واحد تجاری | لوکیشن درجه‌یک و خاص طبقه دوم | دسترسی با 17 پله سند تجاری دارای 3 اتاق ⭐ بر اصلی خیابان مشاهیر نزدیک میدان هفت‌تیر و راسته مانتو و لباس مجلسی موقعیتی بسیار مناسب برای مزون, تولیدی, دفتر کار و فعالیت‌های مرتبط با پوشاک منطقه‌ای کافه‌خیز و مناسب راه‌اندازی کافه با لوکیشن جذاب مناسب سرمایه‌گذاری | زیر قیمت منطقه لوکیشن واقعاً خاص و تکرارنشدنی لطفاً ابتدا قیمت را بررسی و مقایسه کنید, سپس تماس بگیرید.

متن کامل

69 متر واحد تجاری | لوکیشن درجه‌یک و خاص طبقه دوم | دسترسی با 17 پله سند تجاری دارای 3 اتاق ⭐ بر اصلی خیابان مشاهیر نزدیک میدان هفت‌تیر و راسته مانتو و لباس مجلسی موقعیتی بسیار مناسب برای مزون, تولیدی, دفتر کار و فعالیت‌های مرتبط با پوشاک منطقه‌ای کافه‌خیز و مناسب راه‌اندازی کافه با لوکیشن جذاب مناسب سرمایه‌گذاری | زیر قیمت منطقه لوکیشن واقعاً خاص و تکرارنشدنی لطفاً ابتدا قیمت را بررسی و مقایسه کنید, سپس تماس بگیرید.

نشانه‌های اعتماد

  • این واحد فقط در یک منبع دیده شده؛ قیمت با منبع دیگری مقایسه نشده است.
  • آگهی‌دهنده مشاور املاک «مسکن بزرگ دیاموند» است.
  • منبع موقعیتی روی نقشه منتشر نکرده است.
۱۹ میلیارد تومانمتری ۲۷۵ م · برآورد ۵۳٫۶ میلیارد تا ۸۹٫۴ میلیاردمشاهده‌ی آگهی اصلی (در پنجره‌ی جدید)